Elixair E400

Elixair ilmanpuhdistimet ovat sähköisesti suodattavia ilmanpuhdistimia, jotka pystyvät poistamaan ilmasta pölypartikkelien lisäksi myös haitalliset pienhiukkaset sekä kaasumaisia yhdisteitä. Elixair ilmanpuhdistimet poistavat jopa 99,8 % ilman epäpuhtauksista ja pienhiukkasista.

Plus de détails


1 595,00 € TTC

7 pièces disponible

Elixair E400
Moderni elämäntapamme altistaa meidät monille erilaisille saasteille ja epäpuhtauksille. Hengittämämme huoneilma on monien erilaisten hiukkasten saastuttamaa (esimerkiksi pölypunkkien, siitepölyn, savun, lemmikkieläinten hilseen, myrkyllisten höyryjen, haihtuvien orgaanisten yhdisteiden, hajujen ja bakteerien). Ilmanpuhdistimet ovat hiljaisia ja poistavat tehokkaasti pienhiukkasia ilmasta suodattaen isommat hiukkaset esisuodattimeen. Elektroninen kenno poistaa ilmasta haitalliset pienhiukkaset. Aktiivihiilisuodatin poistaa hajut ja suodattaa kaasumaiset yhdisteet huoneilmasta.

Suositeltu tilan koko: 70 m3, 3 tehoaluetta, melutaso 33~46 dB. Jännite 230 V. Normaaliteho 26-35 W.  Mitat: korkeus 530 mm, leveys 345 mm, syvyys 360 mm. Väri valkoinen, leppä tai vaaleanharmaa. Paino 14 kg. Takuu 3 vuotta.


Panier  

(vide)

Nouveaux produits

Aucun nouveau produit à l'heure actuelle

Réductions

Pas de promotion actuellement