VedensuodattimetThere are 8 products.

Vedensuodattimet
Korkealaatuiset vedensuodatuslaitteistot puhtaanveden tuottotakuulla. Terveemmän sekä pidemmän elämän lähtökohdat ovat puhdas ilma ja vesi. Suomessa on pidetty hyvää vedenlaatua usein itsestään selvänä, vaikka näin asia ei kuitenkaan aina ole. Etenkin kunnallistekniikan ulkopuolisilla alueilla vedenlaatu tulee tarkastuttaa, koska vedessä saattaa olla vaarallisen korkeita bakteeri-, raskasmetalli- tai ravinnepitoisuuksia.

Puhdistamattoman talousveden käyttö on aina riski, koska kestää jonkin aikaa kunnes elimistöön kerääntyvät esim. raskasmetallit tai fluori aiheuttavat ensimmäiset oireensa. Oireet voivat myös olla piileviä vaikuttaen mm. perimään. Terveyden menettäminen saastuneen talousveden takia on erittäin kova hinta, sillä tilanne voidaan korjata kohtuullisin kustannuksin hyvinkin nopeasti.

Jokainen vedenkäyttöpaikka on omanlaisensa. Tämä johtuu useista eri tekijöistä, kuten maaperän koostumuksesta ja/tai ihmisen omasta toiminnasta (esim. maatalous ja teollisuus).

Vedenkäsittelylaitteiston hankintaa varten pitää ensimmäiseksi teettää vesianalyysi ja kartoittaa vedenkulutus. Halutessanne lähetämme teille näytepullon ja lomakkeen, jotka lähetetään täytettyinä edelleen pakkauksessa olevaan osoitteeseen. Hinta vesianalyysille 60 euroa + postikulut (sis. alv 22 %).

Tarjoamme teille parhaiten soveltuvaa vedenpuhdistinta heti, kun edellä mainitut tiedot ovat käytettävissä.

Asennukseen käytämme teitä lähinnä olevaa valtuutettua asennusliikettä. Joissakin tapauksissa on mahdollista asentaa laitteisto itse.

Cart  

(empty)

New products

No new products at this time

Specials

No specials at this time