Ilmanpuhdistimet huoneistoihinThere are 12 products.

Ilmanpuhdistimet huoneistoihin
Huoneistoihin ja toimistoihin soveltuvat ilmanpuhdistimet. Ozairin ilmanpuhdistusmenetelmien avulla saamme ympäristönne puhtaammaksi ja miellyttävämmäksi. Suomen suurin tuote- ja palveluvalikoimamme on laadittu sekä yritys että yksityisasiakkaiden tarpeita mahdollisimman hyvin palvelevaksi. Valitsemme käytettävän menetelmän yksilöllisesti, yhteistyössä asiakkaan kanssa.

Ihminen viettää keskimäärin 20 tuntia vuorokaudessa sisätiloissa, joten puhdas huoneilma on erittäin tärkeää. Hyvä huoneilma on työssä sekä kotona viihtymisen, jaksamisen ja terveyden perusasioita. Sisäilman hiukkaspitoisuuteen ja muihin epäpuhtauksiin vaikuttavat pääasiassa ihmisen oma toiminta, sisustusmateriaalit sekä ulkoa tulevat pöly ja saasteet.

Rakennusmateriaaleista höyrystyy ilmaan useita yhdisteitä, jotka saattavat aiheuttaa jopa sairas rakennus -oireyhtymän (sick building syndrome). Haittoja voidaan vähen-tää radikaalisti menetelmiemme avulla, mutta ongelman aiheuttaja tulee aina selvittää, sekä ryhtyä tarvittaviin korjaustoimenpiteisiin.

Ozairin menetelmien avulla parannamme tilojenne ilmanlaatua monipuolisin tuote- ja palveluvalikoimin, ennen kaikkea kohtuullisin kustannuksin.

Cart  

(empty)

New products

No new products at this time

Specials

No specials at this time