Aeroqual analysaattoritThere are 16 products.

Aeroqual analysaattorit
Aeroqual kaasumittarit.

Ozair tuo maahan laadukkaita ja arvostettuja Aeroqual-mittalaitteita. Ne soveltuva useisiin käyttökohteisiin ja -tarkoituksiin monipuolisten ominaisuuksiensa ansiosta.

Aeroqual-mittareissa yhdistyvät helppokäyttöisyys ja lähes tieteellinen tarkkuus. Mittareissa on suuri, helppolukuinen digitaalinäyttö (ppm tai mg/m3). Mallista riippuen voidaan asentaa paikalleen tai kuljettaa mukana. Aeroqual-mittarit ovat helppokäyttöisiä ja käyttökustannuksiltaan edullisia. Lähes kaikki mittarit ovat yhteensopivia kaikkien sensoripäiden kanssa, joten niillä voidaan analysoida otsonia, haihtuvia orgaanisia yhdisteitä (VOC), ammoniakkia ja hiilimonoksidia (häkää). Ne mittaavat myös ilmankosteuden ja lämpötilan. Sensoripään vaihtaminen käy nopeasti ilman työkaluja. Aeroqual kannettavat mittarit on suunniteltu ja muotoiltu ergonomisiksi. Aeroqual-tuotteita toimitetaan tarvittaessa myös erityiskokoonpanolla.

Valittavana olevat kaasusensorit: CO, CO2, H2, H2O2, H2S, O3, NH3, NO2, SO2, VOC (myös HC, IPA, PCE, TCE). Saatavana tarvittaessa myös muille kaasuille.

Yhdysvaltain ympäristönsuojeluvirasto (EPA) aloitti 27.02.2018 5 vuoden tutkimus- ja kehitystyön sopimuksen (CRADA) Aeroqual kanssa

Ostoskori  

(tyhjä)

Uudet tuotteet

No new products at this time

Erikoistarjoukset

Ei tarjouksia tällähetkellä