Daikin ilmanpuhdistin MC70LVM

Daikin ilmanpuhdistin MC70LVM

Erittäin hiljainen, tehokas ja energiaa säästävä ilmanpuhdistin 3 vuoden takuulla! Sisältää suodattimet 3-6 vuodeksi.

Lisätiedot

Tarjouksessa!
640,00 €

14 kpl

 

Daikinin lyömättömät ilmanvirtausominaisuudet takaavat pikaisen hiukkasten keruun ja nopean hajujen poiston. Tämä suorituskyky tekee ilmanpuhdistimesta ihanteellisen sekä kotikäyttöön että toimistoihin, kauppoihin, vastaanotiloihin tai muihin yleisiin tiloihin.

Antibakteerinen fotokatalyyttinen suodatin poistaa homeitiöt ja bakteerit, jotka aiheuttavat sairauksia, ja sillä on myös viruksia poistava vaikutus.

Voimakas ilmavirtaus ja 4-suuntainen imu varmistavat tehokkaan hajujen keräyksen. Fotokatalyyttinen ilmanraikastin tekee mahdolliseksi suorituskyvyn, joka on alansa parhaimpia.

Tehokkaan pölynkeräys- ja ilmanraikastustoiminnon lisäksi laitteen käyntiääni on erittäin hiljainen, joten sitä voidaan käyttää ääniherkissä paikoissa, kuten toimistojen kokoustiloissa ja kotitalouksien makuuhuoneissa.

Suodattimenvaihto-osoitin ilmoittaa, kun vanha suodatin pitää vaihtaa. Pitääksesi yllä ilmanraikastustehoa ja pölynkeräystoimintoa sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin vaihtaa uusi suodatin vanhan tilalle.

Kaksipuolisen suodattimen etupuoli toimii keräten pölyä, siitepölyä, pölypunkkihilsettä, homeitiöitä ja muita hiukkasia, jotka ovat plasmapölynkerääjän positiivisesti varaamia. Fotokatalyyttisuodatin toimii kääntöpuolella hajottaen imettyjen, suodattimeen takertuneiden pölyjen ja homeiden hajuainesosia.

Puhdas ilma tehdään vielä raikkaammaksi napinpainalluksella. Laite tuottaa runsaasti negatiivisia ioneja. Negatiivisia ioneja, jotka ovat normaalisti melko haavoittuvaisia ja helposti katoavia, leviää huoneen kaikkiin kulmiin asti, ja ne palauttavat suotuisan kokonais-ionitasapainon ympäristöösi.
Daikin -ilmanpuhdistimissa on 3 vuoden takuu!
Annamme hintatakuun! Meiltä ostat aina edullisimmin, hintatakuu voimassa 5 päivää ostohetkestä. Ota yhteyttä, niin laskemme aina kilpailijaa edullisemman hinnan Teille!

Ostoskori  

(tyhjä)

Uudet tuotteet

No new products at this time

Erikoistarjoukset

Ei tarjouksia tällähetkellä