WL 4

WL 4

Ehdottomasti taloudellisin sekä ekologisin ratkaisu toimistojen ja julkisten tilojen vesitarjoiluun. Ei turhia täyttöpullojen varastointeja eikä vedenkuljetuksia. Luotettavasti raikasta ja puhdasta vettä - Vesissä on eroja. 

 


Plus de détails


2 595,32 € TTC

3 pièces disponible

Attention : dernières pièces disponibles !

Monipuolisuus

WL 4 raikasvesiautomaatti yhdistää uuden teknologian ja ergonomisen muotoilun tyylikkäästi. Se on luotettava, helppokäyttöinen ja taloudellinen ratkaisu yritysten ja julkisten tilojen vesitarjoiluun. Janon yllättäessä napin- painalluksella saa puhdasta, raikasta vettä hiilihapolla tai ilman. Automaatin voi valita joko pöytä- tai lattia- mallisena.

 

Edullisuus

WL 4 on ehdottomasti taloudellisin ratkaisu, koska se kytketään vesijohtoverkkoon. Tämä onkin osoittautunut edullisemmaksi ratkaisuksi verrattuna muihin vesiin.

 

Ekologisuus

WL 4 on myös ekologinen vaihtoehto eikä kuormita  ympäristöä. Ei tarvita turhia täyttöpullojen varastointeja eikä vedenkuljetuksia. Lisäksi sillä on pieni virrankulutus ja hiljainen ääni. Raikas vesi ei lopu automaatista kesken.

 

Puhtaus

Water Logic- vedensuodatustekniikka takaa 100% puhtaan ja raikkaan veden vuoden jokaisena päivänä. Siinä on APMS (automaattinen vedenpuhdistuksen seuranta) ja kolminkertainen puhdistusjärjestelmä sekä tippavahti. Aktiivihiili- ja mikrosuodatin poistavat vedestä epäpuhtaudet ja parantavat veden makua. Automaatin UV-valo estää bakteerien kehittymisen vesitankkiin. Eri- koisuutena siinä on automaattinen toiminnan katkaisu. WL 4- vesiautomaatti täyttää kansainväliset hyväksynnät (CE, UL).

 

Helppous

WL 4 on helppokäyttöinen. Siinä on digitaalinäyttö, joka kertoo kaiken tarpeellisen. Vesi voidaan viilentää jopa +3 asteeseen. Laite on kätevä asentaa, sillä se kytketään vesijohtoverkkoon. Hoidamme tarvittaessa automaatin asennuksen puolestasi ja halutessasi voi tehdä kanssamme määräaikaishuoltosopimuksen.


Panier  

(vide)

Nouveaux produits

Aucun nouveau produit à l'heure actuelle

Réductions

Pas de promotion actuellement